QUÈ FEM?

Oferim tot tipus de solucions personalitzades de regal, fotografia, reconeixement o trofeus per a actes, esdeveniments, un regal personal… Et sorprendrem!

T52, amb prop de 30 anys de servei, és un petit negoci en el que ens dediquem a donar solucions personalitzades per a trofeus, regals personals, records i promocions. PERSONALITZEM les teves IDEES.

Ens agrada dir que som un taller d’emocions. Volem que el regal que facis sigui el més especial del món.

LA NOSTRA PASSIÓ

Ens encanta tenir i poder-te oferir exactament allò que necessites.
Estem convençuts que si ens vens a veure, et sorprendrà el que fem, com ho fem i tot el que et podem oferir.

MÉS DE
10 ANYS

Ens avalen els anys d’experiència i més de 2.000 clients. A més de la botiga de Vic, anualment servim més de 500 comandes per internet arreu de la Península: plaques, trofeus, records…

PARTICULARS

Fotografies, records, petita retolació… tenim un ventall de productes que et permetran fer aquell regal original i especial.

EMPRESES

Tot tipus d’aplicacions ja siguin d’obsequis, promocions o un regal més institucional com podria ser una placa.

CLUBS I ASSOCIACIONS

Trofeus, plaques o obsequis de participació amb tot tipus de formats: trofeus amb imatges, metacrilat, fets a mida…

HISTÒRIA

T52, scp és la continuació del negoci iniciat a principis dels anys 80 pel Josep Font i la Tere Puig. L’origen va ser un petit taller d’esmalts on creava i produïa diferents productes, records, premis i obsequis. Les seves inquietuds i esperit emprenedor els van dur a obrir el que seria la nova botiga i taller situats al carrer de Gurb 52, el nom escollit per a l’aventura TROFEUS 52. Aquest punt de partida ha estat la clau i referència per a la majoria de clubs, entitats i institucions de Vic i comarca.

L’any 2006 per jubilació es traspassa el negoci i s’ en fa càrrec l’Agustí, incorporant-se l’ Imma a mitjans del 2007, la continuïtat estava garantida i l’ajut i assessorament del Josep durant tot un any van estar claus per mantenir el mateix afany de servei, el caliu d’un negoci familiar i prendre confiança amb tots els clients.
Un cop assolit el primer objectiu d’aprenentatge i coneixement del negoci es marquen les noves línies d’actuació i expansió amb l’ intenció de donar a conèixer tot el que T52, scp pot oferir als seus clients.

L’1 de gener de 2009 neix la nova marca T52, el trofeu continua essent la base important i s’aprofita per donar a conèixer i potenciar les altres línies de negoci els REGALS PERSONALS i els RECORDS i PROMOCIONS.
El 5 de febrer ens traslladem a la nova botiga situada al carrer Menèndez i Pelayo, 31, al barri de l’Horta Vermella, cercant la comoditat i uns bons accessos per als clients, la seva proximitat a la circumvalació de Vic, i a 10 minuts a peu del centre ens fan pensar amb optimisme que serà un lloc estratègic per la característica peculiar del nostre servei que depèn normalment d’un encàrrec.

TREBALLEM
BÉ I RÀPID

Una urgència? No et preocupis, segur que trobem una solució fantàstica i molt més ràpidament del que podries pensar. No t’ho creus? Posa’ns a prova!