Sobre nosaltres

Un taller d’emocions

QUÈ FEM?

Oferim tot tipus de solucions personalitzades de regal, fotografia, reconeixement o trofeus per a actes, esdeveniments, un regal personal… Et sorprendrem!

T52, amb prop de 30 anys de servei, és un petit negoci en el que ens dediquem a donar solucions personalitzades per a trofeus, regals personals, records i promocions. PERSONALITZEM les teves IDEES.

Ens agrada dir que som un taller d’emocions. Volem que el regal que facis sigui el més especial del món.

Ens avalen els anys d’experiència i més de 2.000 clients. A més de la botiga de Vic, anualment servim més de 500 comandes per internet arreu de la Península: plaques, trofeus, records…

HISTÒRIA

T52, scp és la continuació del negoci iniciat a principis dels anys 80 pel Josep Font i la Tere Puig. L’origen va ser un petit taller d’esmalts on creava i produïa diferents productes, records, premis i obsequis. Les seves inquietuds i esperit emprenedor els van dur a obrir el que seria la nova botiga i taller situats al carrer de Gurb 52, el nom escollit per a l’aventura TROFEUS 52. Aquest punt de partida ha estat la clau i referència per a la majoria de clubs, entitats i institucions de Vic i comarca.[/fusion_text][fusion_text]L’any 2006 per jubilació es traspassa el negoci i s’ en fa càrrec l’Agustí, incorporant-se l’ Imma a mitjans del 2007, la continuïtat estava garantida i l’ajut i assessorament del Josep durant tot un any van estar claus per mantenir el mateix afany de servei, el caliu d’un negoci familiar i prendre confiança amb tots els clients.
Un cop assolit el primer objectiu d’aprenentatge i coneixement del negoci es marquen les noves línies d’actuació i expansió amb l’ intenció de donar a conèixer tot el que T52, scp pot oferir als seus clients.

L’1 de gener de 2009 neix la nova marca T52, el trofeu continua essent la base important i s’aprofita per donar a conèixer i potenciar les altres línies de negoci els REGALS PERSONALS i els RECORDS i PROMOCIONS.
El 5 de febrer ens traslladem a la nova botiga situada al carrer Menèndez i Pelayo, 31, al barri de l’Horta Vermella, cercant la comoditat i uns bons accessos per als clients, la seva proximitat a la circumvalació de Vic, i a 10 minuts a peu del centre ens fan pensar amb optimisme que serà un lloc estratègic per la característica peculiar del nostre servei que depèn normalment d’un encàrrec.

Una urgència? No et preocupis, segur que trobem una solució fantàstica i molt més ràpidament del que podries pensar. No t’ho creus? Posa’ns a prova!