Agustí Arroyo Jaén amb NIF 39.326.286.N, actuant comercialment com T52, ofereix en la seva botiga online, t52.cat/botiga, una botiga oberta les 24 hores al dia tots els dies de l’any i on vostè pot comprar els nostres productes des de la comoditat del seu ordinador. Aquí estan les condicions generals que regeixen la compra dels nostres productes a través del lloc web t52.cat/botiga. En aquest sentit, l’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació de les presents condicions.

COM COMPRAR

Comprar a la nostra botiga online t52.cat/botigaNO és necessari registrar-se, pot fer-ho com a convidat, proporcionar les dades necessàries per a procedir a la confirmació i processar les vendes i enviar de tornada a l’adreça facilitada per a aquest propòsit.

També hi ha la possibilitat de registrar. Les dades es guardaran i així seves compres futures siguin més ràpides i pot accedir a promocions personalitzades.

Registrar-se i comprar a la nostra botiga en línia es pot accedir des de la secció crear compte al menú principal o en el moment de fer la gestió de pagaments, aportant les seves dades marcant l’opció de crear compte per utilitzar en altres compres si estàs registrat a la nostra botiga online i ha oblidat la seva contrasenya hauria anar a la contrasenya de l’apartat de la secció de compte i introduïu l’adreça electrònica i premsa continua Immediatament rebreu un correu electrònic amb la vostra contrasenya.

FLUXE DE COMPRES

La botiga en línia t52.cat/botiga és molt fàcil.

Pot veure tots els productes disponibles. Feu clic per veure el producte o en la imatge i veure amb més detall les principals característiques del mateix, o possibles opcions. Després seleccioneu el producte que voleu comprar, afegir la quantitat a la cistella i seran seleccionats. 

Per fer efectiva la compra haurà de passar a cistella, comprovar els productes escollits i comprar fent clic a sou, us portarà a una secció on pot proporcionar les dades necessàries fer-ho efectius, dades del comprador per a la factura, enviament d’informació, forma de pagament, cost de transport i el detall de la mateixa. En aquest moment que vostè tindrà l’opció de registrar-se o no, us recordem que no és obligatori.

Si esteu d’acord, podeu prémer per confirmar la compra, vostè pot fer una comprovació final i llavors vostè pot fer el pagament, si l’opció de pagament és la targeta de crèdit el portarà a una passarel·la de pagament segura amb REDsys. Si l’opció triada és la transferència bancària mostrarem les instruccions per realitzar la mateixa. En ambdós casos es confirmarà l’enviament de la comanda i vostè rebrà una còpia a través del correu electrònic proporcionat per a aquest propòsit.

SERVEI AL CLIENT

Si vostè té alguna pregunta sobre productes o serveis de la nostra botiga online, contacti a través nostre telèfon 951 25 58 52 o correu electrònic administrador@grup52.com. L’horari de servei són de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores i de 16,00 a 19 hores.

PREU DELS PRODUCTES

El preu dels productes és en EUROS i inclouen impostos d’acord a la legislació espanyola. El resum final compra mostra el preu final o total, indicant l’import corresponent al preu del producte particular i l’import corresponent als impostos aplicables segons el país escollit en les dades. En relació amb l’impost del valor afegit, com a norma general s’aplicarà la taxa d’impost del 21% del territori de la Unió Europea, on és aplicable aquest impost. Els preus exposats pot ser revisat i modificat en qualsevol moment per T52.

FORMES I PORTS D’ENVIAMENT

t52.cat/botiga, li ofereix comoditat i flexibilitat. Totes les comandes confirmades a la nostra botiga online s’enviarà en un màxim de 7 dies laborables, des de la data de confirmació del pagament, a través d’un dels nostres serveis de missatgeria. El cost de les despeses d’enviament a la península és de 8,00 € per paquet a 3 kg.

Tan aviat com la seva ordre quedi registrada a la nostra botiga, us enviarem un correu electrònic de confirmació de la mateixa.

Per optimitzar el lliurament, heu d’especificar una adreça on la comanda podrà ser lliurada dintre d’un horari entre les 9,30 i les 19 hores. Si el lliurament no té èxit després de dos intents, el nostre repartidor notificarà la impossibilitat de realitzar el lliurament per l’absència del destinatari i deixarà una nota per tal que concerti el lliurament amb l’oficina de trasnport més propera. t52.cat/botiga no fa enviaments a apartats. Si us plau detall tota la informació necessària per a la seva adreça d’enviament per al lliurament. Tenir la informació completa permet lliurar la comanda a temps.

t52.cat/botiga respondrà davant la possibilitat d’esgotament d’existències o la no disponibilitat del producte.

t52.cat/botiga, no serà responsable de l’incompliment del contracte per causes especialment atribuïbles als serveis postals i mitjans de transport, per força major, la interrupció de l’activitat o interrupció per vaga total o parcial de la empresa o inaccesibilitat de les comunicacions per inundacions o foc, no permetin el lliurament.

Si per raons de força major la comanda no és lliurada és retornarà l’import total de la compra.

FORMES DE PAGAMENT I SEGURETAT DE PAGAMENT

t52.cat/botiga accepta targetes de crèdit i dèbit VISA, MASTERCARD i VISA ELECTRON com a mitjà de pagament. El pagament amb aquestes targetes s’efectuen en temps real mitjançant una passarel·la de pagament segur proporcionada per REDsys. Les compres realitzades i les dades de les mateixes es transmeten els encriptat SSL així el procés de compra és segur. Per a major seguretat t52.cat/botiga mai no accedeix a informació confidencial relativa als mitjans de pagament. Les dades no quedaran magatzemades, en cada comanda seran sol·licitades de nou.

També accepten com a mitjà de pagament la transferència bancària de pagament, serà enviat T52 - AGUSTÍ ARROYO JAÉN, a l’entitat CAIXABANK número de comte, ES54 2100 0288 8202 0052 8881.

GARANTIA SOBRE ELS PRODUCTES

Productes adquirits a la nostra botiga en línia amb les mateixes garanties que comprar a la nostra botiga física. Garantia contra defectes de fabricació i materials utilitzats. El client disposarà de 24 hores desde la recepció de la comanda per fer la comunicació corresponent, que en cas de defecte serà substituida sense cost.